3 Aralık 2011 Cumartesi

Takım maçları sonuçları ve getirdikleri ile götürdükleri....

Bu sabah sonuçları duyurmadan önce, affına sığınarak bir alıntı ile başlamak istiyorum. Sevgili Faik Falay diyor ki,'' Yaşamda ve briçte geri alınamayacak unsurlar> zaman,sözler-fırsatlar.Zaman zaten akıp giden birşey,vereceğiniz deklareler veya söyledikleriniz hiçbir zaman geri alınamaz kalıcıdır. Kaçıracağınız fırsatlar da öyle.Kimi zaman kontr kimi zaman zonu veya şlemi söyleyememek, kimi zaman da hayatınızda girmeye cesaret edemediğiniz bir kapı.
Yaşamda ve briçte vazgeçilmeyecekler: soğukkanlılık-dürüstlük-umut.
....
Yaşamı ve brici kötüleştirenler: Kendini beğenmişlik-küstahlık-öfke

Gerek briçte partnerliğin,gerekse de özel hayatınızda bir türlü sağlıklı yaşayamamanızın temel nedenleri bunlar değil midir? Bencillik ve egoizm kötü alanlardır.''

Yazının tamamını okumak isterseniz : http://www.karsiyakabric.org/



Niye böyle başladım? Briç benim için hiçbir zaman ''oyun '' olmadı. Yaşam kadar gerçek,onun kadar acımasız...ama bir o kadar da coşkulu,önemli ve değerli oldu. Briç bazen insanları tanımakta bir turnusol kağıdı oldu, bazen problemleri çözmede anahtarım. Briçle çok geniş bir çevrem oldu, hayal edemeyeceğim, dostlarım ve sevdiklerim. Ne kadar niş bir uğraş da olsa, briç çoook özel bir alan.

FOÇA takımı olarak, İzmir Karşıyaka ayağında ilk elemeleri sonucu :

199 puan toplayarak 6. olduk ve 32 takım arasına girdik. Şimdi ilk 16 ya girme girememe mücadelesi vereceğiz. Elemelere 1. başadık , 9. luğa kadar geriledik ama sonunda mutlu sona ulaştık. Yine hırslı yine istekli fakat artık biraz daha tecrübeliyiz.
TEŞEKKÜRLER MÜSLÜM-SONER-AHMET-BEKİR-METİN.....

Özel olarak burada bulunması gerektiğini düşündüğüm bir not: Budur Dostum,budur yoldaşım, biz ağacı diktik, suladık ve sulayacağız. Birgün meyvelerini görmek varsa, onları da göreceğiz. Daha çok yol var Metin......DEVAM:::::

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder