30 Ekim 2011 Pazar

29 Ekim Turnuvası

Değerli üyeler,

Yeni yapılanma eşliğinde oluşan kurumlarımızı ve üyelerimizi tanıyalım.

YÜRÜTME KURULU:
Kulübün tüm işleyişini üyeler adına düzenleyen ve yürüten kuruldur. 23 Ekim toplantısında yapılan seçim sonucu Cem Eden(Başkan ve şube sorumlusu), Bekir Dural,Soner Kayabaş,Selma Bülbül ve Ayla Karatekin den oluşmuştur. Yapılan toplantı sonucu, Bekir Dural iç iletişimden ,Soner Kayabaş teknik altyapıdan sorumlu olmuşlar, Ayla Karatekin de bu yıl için Muhasip üye olarak seçilmiştir.
Yürütme Kurulu ilk toplantısında üye kartı hazırlanmasına ve üyelere dağıtılmasına karar vermiştir. Uygulama en kısa zamanda başlayacaktır.
Kulübe bridgemate,board , bidding box alımı yapılacaktır. Bu maliyetlerin çıkması, ayrıca aylık ödenen tel,internet ve diğer tüketim malzemeleri için yıllık 50 TL katkı payı toplanmasına,oyunlarda üyelerden 2 TL,üye olmayanlardan da 4 TL alınmasına karar verilmiştir.

ETİK KURULU:
Önemli ikinci organımız ise Etik Kuruludur. Kulüp içi düzeni sağlamak,üyeler arasında çıkabilecek sorunları çözmek,kulüp faaliyetlerinin üyelerimizi geliştirici olmasına olanak sağlamak için yapılacak çalışmalar Etik Kurulu tarafından düzenlenir.Aynı toplantıda yapılan seçim sonucu Kaya İnan,Selman Ergüder,Ali Şimşek,Ali Aydın ve Metin Şahingözlü Etik Kuruluna seçilmişlerdir.

Lütfen her üyemiz YENİ ÜYE konusunda araştırıcı olsun ve mutlaka yaza kadar bir yeni üye sağlasın. 29 Ekim günü 4 masa olarak, aslında kışın da yaz kadar olabileceğimizi gösterdik. Gelmeyen veya gelemeyen, hatta gelip de oynayamayan olması bu sayının daha da ileriye gideceğinin göstergesi.

Oyun günleri konusunda son gelişme : Pazartesi gece oynuyoruz.....19.30
Çarşamba ve Perşembe öğleden sonra 14.00......
Cumartesi 14.00... Foça Kış dörtlüsü

Yukarıdaki saatler oyuna başlama saatlerimiz olacaktır.Bu nedenle en fazla 10 kala hazır bulunmanız ve kayıt yaptırmanızı rica ederiz.

29 EKİM TURNUVA SONUÇLARI:

1. Cem Eden-Metin Şahingözlü                       62,70%
2. Ahmet Okur- Ali                                          61,90%
3. Soner Kayabaş-Mehmet Özen                     58,73%
4. Olcay Erik-Gürkan Ateş
     İsmet Solak-İsmail Mete                            50,00%
6. Ayla Karatekin-Selma Bülbül                     45,24%
7. Tuğyan ve Bekir Dural                                38,89%
8. Ali Şimşek-Olcay Gürkan                           32,84%

Turnuva hakkında kısa bri bilgi aktarayım. İlk 18 board sonucuna göre Soner ve Mehmet 8 top yaparak açık ara birinci idiler. 19-21 boardları Ahmet - Ali ile oynadılar. Burada 18 üzerinden sadece 3 puan toplayarak,2 sıra geri düşerek 3. oldular.Ben şahsen 8/18 top yaptıkları için onları kutluyorum.

Nice oyunlara.

CUMHURİYET HEPİMİZE LAZIM......KUTLU OLSUN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder